Obračun u ZET-ovom autobusu: Prigovorio glasnoj putnici da će mu probuditi bebu, a onda je nastao kaos…

U ponedjeljak poslijepodne u Zagrebu, u ZET-ovom autobusu na liniji 207, došlo je do svađe između muškarca i žene, a sve je kulminiralo tučnjavom zbog čega je došla i policija.

”Policija je zaprimila dojavu o sukobu između muškarca i žene u ponedjeljak oko 17.20 sati u Heinzelovoj ulici BB, okretište autobusa”, kazali su za vijesti.hr iz policije dodajući da je to zasad sve što mogu reći budući da izvidi još nisu gotovi.

Kako je jedan od svjedoka događaja napisao na Facebooku, u vozilu je izbila svađa između žene srednjih godina i muškarca koji je bio u društvu supruge i djeteta u kolicima.

Žena je glasno pričala na mobitel, na što se muškarac požalio govoreći da će mu probuditi bebu. Žena mu je na to, što je vidljivo iz snimke koju je svjedok objavio na Facebooku, pogrdnim riječima odbrusila da to nije njen problem te je nastavila dalje razgovarati.

Potom je, tvrdi svjedok, nasrnula na bračni par s djetetom. On im je priskočio u pomoć te pomahnitaloj ženi obuzdao ruke, ali je ona u tom naguravanju ozlijedila bebu. Obračun se nastavio izvan autobusa gdje je otac djeteta fizički nasrnuo na ženu.

”Lupio je šakom u glavu i složio je na pod. Beba je odvedena s crvenom ogrebotinom na čelu na Rebro, a i ova žena isto s malo promijenjenim ličnim opisom”, napisao je svjedok na Facebooku.

Prijatelj napadnute žene kazao je za Vijesti.hr da joj je u obračunu slomljena vilica te da ona trenutno u KB Dubrava čeka hitnu operaciju.

Glasnogovornik ZET-a Domagoj Zeba potvrdio je da se incident dogodio u vozilu na liniji 207.

”Došlo je sukoba dvije ili više osoba. Sukob se nastavio izvan autobusa tako da je netko od sudionika naknadno zvao i policiju. Autobus u kojem se dogodio incident zamijenjen je i vraćen u garažu s obzirom da je u njemu bilo tragova krvi. To su za sada sve informacije kojima mi raspolažemo”, kazao je Zeba za Vijesti.hr.

Facebook Komentari