Miljević uzburkao pravosuđe, Mamić ga zakucao u blato: Predsjednik Vrhovnog suda je jedan nepošten, pokvaren sudac, a kad se stvore uvjeti za to ja ću to bez problema dokazati

Prije ročišta pred Sudom Bosne i Hercegovine na kojemu će se razmatrati zahtjev hrvatskog ministarstva pravosuđa za izručenje, bivši Dinamov čelnika Zdravko Mamić teško je optužio predsjednika Vrhovnog suda RH Đuru Sessu.

“Mogu potvrditi autentičnost izjave mog odvjetnika. No, o imenima bih nekom drugom prilikom. Sigurno ću u datom trenutku izvući najjače oružje. Ono što mogu reći jest da je korumpiran Đuro Sessa, sudac koji je predsjednik Vrhovnog suda. Poručujem mu da je korumpiran”, rekao je Mamić komentirajući izjave svog odvjetnika Veljka Miljevića uživo u programu N1 televizije.

“On je jedan nepošten, pokvaren sudac, a kad se stvore uvjeti za to ja ću to bez problema dokazati. Spreman sam da se zajedno podvrgnemo detektoru laži. Toliko je bezobrazan i drzak da jednog uglednog odvjetnika poput Miljevića prijavljuje odvjetničkoj komori”, rekao je Mamić i otišao na zakazano ročište.

Odvjetnik Miljević uzburkao duhove izjavom o korumpiranim sucima, javila se i Udruga sudaca: Ovo je stvar i za stegovna tijela Odvjetničke komore

Facebook Komentari