Zvijezda filma ”Tomb Rider” izbodena nožem usred bijela dana na otvorenju dućana

Simon Yam bio je na otvorenju trgovine u kineskom Guangzhou, kada mu je prišao nepoznati muškarac i izbo ga nožem u trbuh.

Simon Yam, glumac najpoznatiji po ulozi u filmu ”Tomb Rider” gdje je oduševio svojim akrobacijama, našao se na meti napadača tijekom otvorenja trgovine u kineskom Guangzhou, piše Guardian.

Naime, dok je Simon mirno stajao na pozornici prišao mu je muškarac i izbo ga nožem u trbuh poslije čega je glumac počeo trčati i vikati okupljenima da pozovu pomoć. Publika je prizor prvo promatrala u čudu jer su mnogi pomislili da je riječ o dogovorenoj točki, no nakon što je glumac teturao držeći se za trbuh, pristigli su zaštitari.

Nepoznati muškarac brzo je uhićen, a svjetskim medijima kruži snimka ovog zastrašujućeg napada. Simon nije u životnoj opasnosti, a zadobio je ozljede u predjelu trbuha i ima posjekotine na desnoj ruci. Operiran je, a motiv napada nepoznatog muškarca nije poznat.

Yam je u karijeri glumio u preko 125 filmova i serija, a u Hollywoodu se proslavio u filmu ”Tomb Raider 2: Kolijevka života”, prenosi dnevnik.hr.

Share This Article