Novi detalji ubojstva kod Vinkovaca: Mladić je došao u restoran i potukao se s osobljem. Vlasnik hotela ga je upucao

U noći na petak, oko 00:30, u ugostiteljskom objektu nedaleko od Vinkovaca (na cesti Vinkovci – Županja) došlo je do narušavanja javnog reda i mira više osoba te uporabe vatrenog oružja. Pritom je smrtno stradao 24-godišnjak iz Otoka.

“Sve se dogodilo u ugostiteljskom objektu nekoliko kilometara udaljenom od Vinkovaca na državnoj cesti D55”, potvrdio je za DNEVNIK.hr glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović.

Očevidom je rukovodio županijski državni odvjetnik. U tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja okolnosti događaja i pronalaska počinitelja.

Pucnjavi prethodila svađa i tučnjava

Neslužbeno doznaje dnevnik.hr da je svađa između nekoliko osoba prerasla u tučnjavu. Jedan od sudionika tučnjave imao je kod sebe pištolj i iz njega zapucao, pri čemu je stradao mladić iz Otoka.

Reporterka Dnevnika Nove TV Matea Drmić javlja da se 24-godisnji T.Š. nakon izlaska zaustavio u ugostiteljskom objektu Hotel Kunjevci. Došlo je do sukoba s osobljem zbog kojeg ga je vlasnik hotela, 63-godišnjak R.K., navodno upucao iz vatrenog oružja.

“Ubijeni je navodno bio problematičan, nekad prije bio…bio u Njemačkoj, došao kući i izašao i evo – izgubio život. Iz skromne je obitelji, otac branitelj…”, kazao je jedan od svjedoka za Dnevnik Nove TV.

Stradali 24-godišnjak ujedno je i jedina ozlijeđena osoba iz vatrenog oružja. Zasad nije poznato ima li ozlijeđenih u tučnjavi.

Facebook Komentari