Dokazano: Izvanzemaljci ni krivi ni dužni pomogli kod ispadanja Hajduka

Hajduk je doživio veliki debakl u uzvratnoj utakmici prvog pretkola Europske lige, malteški klub Gzira United nadoknadio je 2:0 iz prve utakmice i na Poljudu slavio s 3:1.

Trener gostiju Giovanni Tedesco bio je radostan nakon velike pobjede malteških autsajdera:

– Jako sam sretan i ponosan zbog ove pobjede. Mislim da su moji igrači odigrali fenomenalno, sretan sam zbog njih i pobjeda nad klubom velike tradicije. Kada bih bio iskren, nešto mi je govorilo da će biti nešto od ovoga. Oko 15 sati vidio sam članak u lokalnim novinama gdje se govorilo o golijadi i izvanzemaljcima, Trumpu u usporedbi s Gzirom. Ponio sam novine u svlačionicu kako bih motivirao igrače. To me motiviralo da pokažem igračima, u nogometu je važan respekt.

Jeste li vjerovali nakon prve utakmice?

– Nisam imao, iskreno, nade nakon prve utakmice kada smo primili gol u nadoknadi. Ovo je velika pobjeda za Gziru, a za mene također. Već sam dobio Slavena Bilića s Birkirkarom i ispao na penale, a s Florianom sam igrao 3:3 s Crvenom zvezdom. Ovo je pobjeda prestiža, ne mislim na Italiju, jer mi je Gzira dala veliku priliku, ali u budućnosti želim trenirati u Serie A, no u ovom trenutku imam povjerenje čelnika kluba..

Što mislite o Ventspilsu?

– Iskreno i ne znam s kim igramo. Sad se radujem ovoj pobjedi. Još ne mogu vjerovati što su napravili moji igrači, prenose Sportske novosti.

Facebook Komentari