Nella Slavica (HDZ) nakon što ju je skinuo Upravni sud: Niti sam se sama birala niti sam bila u mogućnosti donositi ikakve odluke

Foto: FB, Nella Slavica (lijevo)

Sve je još svježe i prerano je govoriti na koji će se način razvijati situacija, kaže novoizabrana ravnateljica Nacionalnog parka Krka nakon što je Upravni sud u Splitu danas poništio odluku Ministarstva zaštite okoliša i energetike o njezinom imenovanju na radno mjesto ravnateljice te ustanove.

Nella Slavica (HDZ) prekinula je danas medijsku šutnju koju je ‘njegovala’ još od imenovanja na novo radno mjesto koje je preuzela na proljeće ove godine, nakon što je do tada radila kao ravnateljica Studentskog centra u Šibeniku.

– Važno je naglasiti da nije povrijeđen Zakon o hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji te da sam se ja prijavila na natječaj na isti način kao i ostali kandidati. Ministarstvo je odabralo mene. Niti sam se sama birala niti sam bila u mogućnosti donositi ikakve odluke i sad je opet na ministarstvu da odluči što i kako dalje. Osim toga, utvrđeno je da i Ljiljana Zmijanović i ja obje udovoljavamo uvjetima natječaja te da presudom nije poništen natječaj već odluka o mom imenovanju, ali sve je to još svježe i prerano je išta govoriti – kazala je za portal ŠibenikIN Nella Slavica.

Spomenimo, Ljiljana Zmijanović prema uputi o pravnom lijeku uložila je tužbu Upravnom sudu u Splitu nakon što je Ministarstvo zaštite i okoliša za novu ravnateljicu Krke izabralo Slavicu umjesto nje. Zmijanović tvrdi da je riječ o grubom kršenju hrvatskih zakona, a danas nakon čitanja obrazloženja u Splitu kazala je da su ‘ovo dobre vijesti ne samo za nju već i za cijelu Hrvatsku’.

Upravni sud nastavio afere nereformiranog dijela Vlade: Palo imenovanje ravnateljice NP-a – s dvije stranačke iskaznice

Facebook Komentari