VIDEO Liga prvaka: Divljački start Srbina za zatvor, igrači se držali za glavu kad su vidjeli da noga visi

Beogradska Crvena zvezda prošle je godine igrala skupinu Lige prvaka, na Marakani je čak pao kasniji prvak Europe Liverpool, no srbijanski je prvak zbog slabijeg koeficijenta ipak u nove kvalifikacije morao već od 1. pretkola. Nakon 0:0 u Litvi, u Beogradu je napokon pala Suduva rezultatom 2:1.

Utakmicu je obilježio divljački start desnog beka domaćina Marka Gobeljića, koji je u 60. minuti s dvije noge brutalno pokupio gostujućeg nogometaša Vaidasa Slavickasa. Mađarskom sucu isprva nije bilo baš najjasnije što napraviti, no kada je stigao do šokiranog Litvanca, odmah je izvadio crveni karton braniču Zvezde.

Snimka pokazuje i zašto. Slavickasu je noga pukla baš kao nekad Eduardu da Silvi. Gostujući igrači navalili su na suca, pa na Gobeljića, koji je odmah znao što je učinio. Nakon utakmice se u društvu suigrača došao ispričati u gostujuću svlačionicu, ali ne znamo kako je bio primljen, piše gol.hr.

Trener Suduve kiptio je od bijesa nakon susreta te je spomenuo kako se njegov igrač možda nikad neće vratiti nogometu nakon takvog loma noge.

”To je tužno. Nadam se da će Gobeljić dobiti dugu suspenziju. Zbog takvih startova i ozljeda igrači imaju duge pauze, ako se uopće bude i vratio nogometu.”

Facebook Komentari