VIDEO O požaru na Zrću: Domaća influencerica odlučila popljuvati vatrogasce u javljanju uživo pa dobila lekciju

Veliki požar koji je noćas izbio kod Novalje i u jednom trenutku postao i ugroza za posjetitelje Zrća koji su evakuirani natjerao je jednu domaću influencericu na javljanje uživo putem društvenih mreža i obraćanje u kojem je prozvala vatrogasce i državu – jer je spavala “na hladnoći i u grmlju”.

“Tek sad su se sjetili ugasiti požar, tek sad su poslali kanader! Ovo vam je Hrvatska, samo da vidite što se ovdje događa”, počela je s javljanjem uživo u jutarnjim satima u utorak domaća influencerica Petra D.

“Mi šest sati stojimo ovdje, smrzavamo se, neću vam govoriti ništa lijepo jer ovo je katastrofa… Četiri sata smo spavali vani na hladnoći dok gori požar oko nas, u žbunju smo spavali”, naglašavala je ona, u trenucima dok su nakon čitave noći provedene na terenu vatrogasci i dalje neumorno gasili veliki požar.

Facebook stranica “Vatrogasci – Oni su naši heroji” objavila je njezin komentar na gašenje požara, a komentari ispod objave su jednostavno takvi da su očito utjecali na “utjecateljicu” (influencericu) pa je ubrzo napravila još jedno javljanje uživo, u kojem se, na svoj način, ispričala vatrogascima koji su usput rečeno, i njoj i tisućama drugih na Zrću bili prva i posljednja linija obrane od vjetrom nošenog požara.

“Ovaj video sam dobio u inboks. Toliko me iznervirao i moram ga podjeliti s vama. Ako netko poznaje ovu gospodičnu, neka joj poruči da je nekad bolje i mučati nego svašta govoriti. Jednostavno pogledajte video… Toliko sam ljut da bih joj svašta izgovorio.. P. S. Ovo nije cijeli video, ima toga još, al je gadljivo za slušati…”, napisano je u statusu objave prvog javljanja uživo influencerice Petre.

Navedena Facebook stranica objavila je i taj novi video, no komentari ispod su i dalje nemilosrdni po influencericu Petru.

“Dobili smo novi video gospodične Petre u kojem govori sasvim suprotno, izgleda da je shvatila kakve je gluposti pričala u prvom videu…”, stoji u statusu objave videa isprike.

Petra D. na Instagramu se predstavlja kao “dijete mjeseca”, “influencer ljepote godine 2019. po izboru Cosmopolitana”, autorica knjige “Buntovnica, ljubavnica, diva” i youtuberica od 2014. godine.

Ako je suditi po komentarima nakon njezina javljanja uživo vezanog za požar kod Novalje, teško da će tome dodati i status reporterke, piše dnevnik.hr.

Facebook Komentari