13.2 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Dubrovački taksist opljačkao turiste, a umjesto kuna vratio im je srbijanske dinare

Dubrovački taksist opljačkao turiste, a umjesto kuna vratio im je srbijanske dinare

Dubrovački taksist (podaci poznati redakciji Dubrovačkog dnevnika) proteklog je vikenda opljačkao turiste. Naime, taksist (“obični” taksist, nikakav vozač Ubera, Cammea i ostalih) je vožnju od luke Gruž do Bogišićevog parka naplatio 258 kuna. Ispričala je to ljuta vlasnica apartmana kod koje su gosti odsjeli za Dubrovački dnevnik.

“Nažalost, to nije sve. Taksist im je rekao 258 kuna, a oni su njemu dali 400 kuna, jer nisu imali sitnije. Vozač im je ostatak vratio u srbijanskim dinarima, što znači da ih je još i dodatno opljačkao, ali i doveo u neugodnu situaciju, jer su kasnije s tim novcima željeli platiti račun u restoranu Kamenice. Naime, 140 dinara malo je više od 8 kuna”, kazala je Dubrovkinja.

“Došli su kod mene i napravili zapis. Ne znam hoće li uspjeti kako sankcionirati taksista”, ističe.

Riječ je o taksistu koji je u Dubrovniku poznat po problematičnom ponašanju, a mediji su već o njemu pisali u negativnom kontekstu. Taksist, naravno, nije izdao nikakav račun za vožnju koju je masno naplatio.

“Žao mi je što sam ja savjetovala goste da uzmu taksi kada siđu s katamarana, umjesto da sam im rekla da idu Uberom. Barem bi im unaprijed pisalo koja je cijena”, zaključuje vlasnica apartmana koja je razočarana što ima ovakve sugrađane koji su spremni na sve za zaradu, piše Dubrovački dnevnik.

Najnovije

Još iz rubrike