Policija je objavila detalje stravične nesreće na naplatnim kućicama kod Svete Helene

Policija je objavila detalje stravične nesreće na naplatnim kućicama kod Svete Helene. BMW je vozio muškarac (35). Dolaskom do naplatne postaje zbog velike brzine prednjim dijelom naletio je na Škodu mađarskih registracija, koju je vozio 38-godišnjak.

Od silovitog udara Škoda je odbačena ulijevo. Naletjela je na betonski zid i naplatnu kućicu broj 4. Automobil se potom okrenuo oko svoje osi pa udario u drugu naplatnu kućicu, a zatim i u stražnji dio Audija mađarskih registracija koji je vozio muškarac (32). Audi je u trenutku sudara bio na rampi u izlaznoj traci broj 5.

“Uslijed naleta naplatna postaja odbačena je na ulazni trak naplatne postaje Sveta Helena te je metalnim dijelom udarila u osobni automobil marke Ford poljskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 49-godišnjak, a kretao se ulaznim trakom 4 naplatne postaje Sv. Helena u smjeru sjevera”, kažu u PU zagrebačkoj.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđene tri osobe iz Škode. Ženi (38) liječnička pomoć pružena je u KB-u Dubrava, dijete je prevezeno u KBC Zagreb, kao i 38-godišnji vozač.

Neslužbeno doznaje dnevnik.hr da je riječ o tročlanoj obitelji iz jednog od dvaju automobila na koje je naletio vozač BMW-a.

Vatrogasci DVD-a Sv. Ivan Zelina koji su izišli su na teren odmah nakon nesreće vadili su unesrećene iz auta. Kako su nam rekli, u jednom autu bili su muž, žena i dijete.

Strava na sv. Heleni: Stradao bivši trener Petre Martić, sa sinom i suprugom išao je na more; Vozač BMW-a se dva dana prije nesreće vratio s liječenja

Facebook Komentari