Misterij slučaja u Solinu: Nakon što su joj na ulici polomili ruke i noge, pokušali je napasti i u bolnici

Ad

Nepoznati muškarac pokušao je rano ujutro ući u bolničku sobu B.R. (38), žrtve brutalnog napada u Solinu. Na vratima sobe u prizemlju KBC-a Split primijetila ga je pacijentica koja leži u susjednom krevetu te ga je glasno upitala što želi. Tada se probudila i B.R.. Kada je vidio da žrtva solinskog napada nije sama u sobi, muškarac se okrenuo i pobjegao.

Ubrzo su došli policijski službenici Prve policijske postaje Split i razgovarali s B.R. i s drugom bolesnicom koja je podrobno opisala posjetitelja. B.R. ga nije mogla točno opisati jer je bila u polusnu. Međutim, druga pacijentica je detaljno opisala njegovu visinu, građu, boju kose i odjeću, piše Slobodna Dalmacija.

“Ne znam što je želio, možda mi je htio nešto napraviti, a možda samo zaprijetiti. Sigurna sam kako nije imao dobre namjere ako je pobjegao kada smo ga primijetile”, rekla je policajcima B.R.

Splitska policija razmatra koji će oblik zaštite pružiti pretučenoj ženi koja bespomoćna leži u bolnici sa slomljenim nogama, desnom rukom i licem.

Za napadačima koji su premlatili 38-godišnjakinju još se traga, za sada je poznato da ih je bilo više. Nesretnu ženu su prije dva dana dočekali oko 23.30 sati na području Solina i brutalno pretukli.

Misterij polomljene žene na cesti u Solinu: Nije prvi put da je zlostavljana… policija zakopčana do grla

Facebook Komentari