VIDEO Treći put: Kamere opet snimile kako se njemačka kancelarka Angela Merkel trese

Njemačka kancelarka Angela Merkel još je jednom snimljena u javnosti kako se vidljivo i nekontrolirano trese. To je ujedno i treći put da je njemačka kancelarka snimljena kako se nekontrolirano trese u manje od mjesec dana.

Merkel je u srijedu u Berlinu dočekala finskog premijera Anttija Rinnea, no tijekom intoniranja himni njemačka kancelarka počela se nekontrolirano tresti. To je već treći put u manje od mjesec dana da su kamere snimile Merkel u takvu stanju, a nakon prethodna dva puta Merkel je javnosti bila poručila kako je sigurna da će ta reakcija proći kako se i pojavila te da nema što prijaviti osim da se osjeća dobro.

Prethodni slučaj zabilježen je na ceremoniji u službenoj rezidenciji predsjednika Frank-Waltera Steinmeiera 27. lipnja, za vrijeme primanja ministrice pravosuđa Christine Lambrecht. Kancelarka se tresla otprilike dvije minute, a za to vrijeme držala je ruke prekrižene.

Samo tjedan prije moglo se vidjeti kako se Merkel trese dok je stajala uz novog ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskija na događaju u Berlinu. Poslije je objasnila da je to posljedica toga što nije pila dovoljno vode za vrijeme stajanja na vrućini, prenosi dnevnik.hr.

VIDEO Što se događa s Aneglom Merkel, vidljivo drhtanje drugi put u osam dana

Facebook Komentari