Strava u Istri: Na pješačkom usmrtio baku koja je s unukom prelazila cestu

Ilustracija

Pješakinja iz Labina, 62-godišnja V. D., je na mjestu preminula nakon što je na nju u 17.35 sati u Ulici Zelenice, dok je s malenim unukom prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza, naletio motocikl. Njezin unuk nije imao vidljivih ozljeda, ali su ga roditelji, budući da je bio u stanju šoka, prevezli na Hitnu pomoć. Vozač motocikla, 39-godišnjak, je u nesreći zadobio ozljede zbog kojih je prevezen u riječki KBC na Sušaku, no zasad nije poznata težina njegovih ozljeda.

Neslužbeno doznaje Glas Istre da je poginula žena vlasnica ugostiteljskog objekta brze prehrane koji se nalazi u Ulici Zelenice, u zgradi OTP banke, te da je na nju naletio motociklist iz Nedešćine.

Iz Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave istarske izvijestili su da će na mjestu nesreće biti obavljen očevid koji će voditi zamjenik Županijske državne odvjetnice iz Pule, Mirko Grujić. Vijest o pogibiji pješakinje vrlo se brzo proširila Labinom i društvenim mrežama te šokirala njezinu obitelj, rodbinu, prijatelje i sve koji su je poznavali.

Sa smrtnim stradavanjem 62-godišnje V. D. broj poginulih na istarskim prometnicama od početka godine popeo se na deset osoba. Prošle je godine u istom razdoblju u nesrećama poginulo devet osoba, piše Glas Istre.

Share This Article