Vlada: Ne pristajemo na ultimatume oko smjene; Poručili HNS-u da je jutro pametnije od večeri

Iz Vlade su za N1 oko zahtjeva HNS-a za smjenom ministra Lovre Kuščevića rekli da ne pristaju na ultimatume te da oni nisu ni doživjeli da HNS traži smjenu ministra. Poručuju da će u ponedjeljak razgovarati o svemu te da je jutro pametnije od večeri.

Iz Vlade su za N1 rekli da današnje izjave iz Sv. Martina na Muri ne doživljavaju kao zahtjev za smjenom Lovre Kuščevića već temom oko koje koalicijski partneri žele u ponedjeljak razgovarati s predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem.

Sigurno se neće pristati ni na kakve ultimatume, poručuju iz Banskih dvora i ponavljaju da se premijer sinoć čuo s potpredsjednikom iz redova HNS-a Predragom Štromarom koji je demantirao da se od Kuščevića traži ostavka.

Izjavu saborskog zastupnika Stjepana Čuraja ne doživljavaju kao službeni zahtjev HNS-a, jer takvo što vezano uz Kuščevića nisu primili.

“Jutro je pametnije od večeri” – zaključuju u Vladi i napominju da će se o svemu razgovarati za stolom, a ne preko medija.

Kosor napao HNS zbog zahtjeva za smjenom Kuščevića: Takozvani stavovi HNS-a otprilike podsjećaju na stavove Milana Bandića. Priče za malu djecu

Facebook Komentari