Građani uznemireni: Što se događa u međimurskom mjestu? Razbijena autobusna stanica i staklo na društvenom domu

Dok je većina ljudi u Hrvatskoj se spremalo za proslavu Dana državnosti, i potom za svoj posao, određenoj skupini se prohtjelo svoj bijes i mržnju iskaliti na Staroj školi ili Društvenom domu u Selnici te na autobusnoj postaji u Zebanec Selu, piše eMeđimurje.

Prvo je 24. svibnja od 17,20 do 17,40 sati (zabiliježeno na video nazornoj kameri) na selničkoj Staroj školi razbijeno prozorsko staklo koje se nalazi na prostoriji odmah do Vatrogasnog doma, a u razdoblju od 24. do 26. lipnja do 8 sati (tada je policija uvidjela ili joj je javljeno) razbijena su stakla ili ‘pleksiglas’ na autobusnoj postaji u Zebanec Selu.

Promatraju se snimke s video nadzora

U PP Mursko Središće kažu kako je policija odmah poduzela određene radnje, te se sada promatraju zapisi s video nadzora u Selnici, kao i sve što ima veze s događajem na autobusnoj postaji.

Motiv je provokacija?

Načelnik Policijske postaje Mursko Središće, mr.sc. Miljenko Vrbanec kaže kako se utvrđuje tko je počinio ova nedjela, kako vjerojatno motiv nije vandalizam, nego provokacija ili nešto tome slično.

U Općinskoj upravi nisu voljni, ali niti zaduženi o nedavnim događanjima govoriti, osim što kažu kako su policiji predali, odnosno uputili je na videozapis s kamere postavljene u potkrovlju selničke Stare škole, a sve se dogodilo u trenutku kada je načelnik Općine Selnica, Ervin Vičević na putu u Bosni i Hercegovini i Republici Sjevernoj Makedoniji.

Dok policija svoje radi i dok je Vičević na putu, stanovnici će osluškivati kako se odvija istraga o ovim nemilim događajima, koji sada uistinu jesu uznemirili najveći dio žitelja s područja Općine i Župe Selnica, piše eMeđimurje.

Facebook Komentari