Evo što je Škoro izjavio o medijskim najavama njegove kandidature za Predsjednika RH

Miroslav Škoro odlučio je uključiti se u utrku za predsjednika Hrvatske. Svoju kandidaturu, doznaje Večernji list iz najbližeg Škorinog kruga, objavit će potkraj ovoga tjedna.

Prema onome što se zasad doznalo, Škoro na predsjedničke izbore ide kao nezavisni kandidat, no ne odbacuje mogućnost podrške pojedinih političkih stranaka ili koalicija. Razgovarat će sa svima koji prihvaćaju njegove stavove, bez obzira na to pripadaju li prema političkoj orijentaciji desnom centru, centru ili lijevom centru, piše Večernji.

Za N1 Škoro je jutros na sve ovo rekao: “Ne potvrđujem spekulacije. Kod nas glazbenika i poduzetnika vrijede samo činjenice. Kad se vratim s puta, dat ću izjavu”.

Večernji list, inače, javlja kako se Škoro političkim ratom “partizana” i “ustaša”, koji je duboko podijelio hrvatsko društvo, neće baviti. Štoviše, svojim će biračima objaviti da je Drugi svjetski rat završio 9. svibnja 1945. godine.

U nedavnom razgovoru za N1 kazao je kako je “nula na toplomjeru Domovinski rat”

“Kad je u pitanju Bleiburg, isto kao i Jasenovac, kao i ćelije, kao i sve ono što se događalo u Hrvatskoj povijesti ja smatram da je nula na toplomjeru Domovinski rat, a sve ovo drugo treba pustiti povjesničarima, treba dati žrtvi pijetet, treba dati počast, odslužiti nekakvu svetu misu, klanjati se, već ne znam što i učiti iz svega toga. Ali, dijeliti narod na bilo kakvoj situaciji pa i ovoj – držim to deplasiranim i nisam na tome gradio karijeru pa ne bih ni ovako nešto, vjerujte mi”, rekao je za N1.

Škoro je prelomio, piše Večernji, i ide u predsjedničku kampanju, evo kako će se financirati i tko je zasad u stožeru

Facebook Komentari