U Beljakovom gradu djevojčici u parkiću pala greda na glavu; Priča s Hitnom još je tužnija

“Mojoj kćerki Eni (11) jučer je u samoborskom parku pala drvena konstrukcija na glavu. Priča s hitnom je zasebna priča koja je očito postala pravilo, a ne iznimka u ovoj zemlji. Trenutno je na Klaićevoj. Doktor je rekao da je imala debele sreće. Da je manje dijete u pitanju i da je greda samo malo drugačije skrenula, mogla je nekoga ubiti”, napisala je RTL-u mama Ivana.

Za RTL je kazala kako se njezina djevojčica u samoborskom parkiću igrala s prijateljima kada je sjela na ljuljačku koja se raspala.

“Odlomila se drvena greda koja joj je pala na glavu. Jako smo se prepali. Odvezli smo je na Hitnu gdje su nam rekli kako naše dijete nije hitni slučaj”, ispričala je majka Ivana za RTL.

Potom su, kaže, otišli u Dom zdravlja gdje je 11-godišnjakinju pregledao obiteljski liječnik medicine te ju sanitetskim prijevozom uputio u Klaićevu bolnicu u Zagrebu.

“Ena je sada dobro. Stabilno je no ostat će još malo u Klaićevoj na promatranju. Ipak je zadobila udarac po glavi”, ispričala je Enina majka.

Kontaktirali su s RTL-a i Hitnu službu, gdje je 11-godišnjakinja zaprimljena. Kazali su nam kako nije istina da su za djevojčicu kazali da nije hitni slučaj, kako to njezina majka tvrdi.

“Naše su obje ekipe bile na terenu pa smo ih, da ne čekaju, upitili liječniku u Dom zdravlja. Kad su se ekipe vratile, njihov sanitet ju je dovezao u Klaićevu bolnicu u Zagreb”, kazali su za RTL s Hitne službe.

Na teren je izašla i policija te obavila očevid. Igralište na kojem je djevojčica Ena zadobila lakše ozlijede ograđeno je policijskom trakom i zabranjeno je za korištenje.

Poslali su i upit Komunalcu Samobor, koji je, među ostalim, zadužen za održavanje ovog igrališta.

Facebook Komentari