Čita li Fred Matić Šeksa kao otvorenu knjigu oko najave napada na Predsjednicu RH: Možda mogu izaći neki eksplicitni snimci

Saborski zastupnici SDP-a Predrag Fred Matić i Saša Đujić komentirali su jučerašnju izjavu Vladimira Šeksa da se “motaju priče da bi se predsjednici moglo prišiti nešto kompromitirajuće”.

Na što je mislio Šeks?

“To je stil rada HDZ-a. Stvari koje oni znaju čuvaju kao prijetnju i kao ucjenu. Meni je to zvučalo kao ucjena. Naše tajne službe uglavnom se bave takvim stvarima, ne nužno nacionalnom sigurnošću. Možda mogu izaći neki eksplicitni snimci.

Na pitanje tko bi mogao predsjednici “prišiti nešto kompromitirajuće”, Matić je odgovorio: “Kao što sam već prethodno spomenuo, ljudi koji se profesionalno time bave, a ne pitanjem nacionalne sigurnosti”, piše N1.

Šeksovu izjavu komentirao je i SDP-ov Saša Đujić koji je kazao kako se ne bi čudio da su to unutarstranačka razračunavanja desnice u HDZ-u.

Podsjetimo, Vladimir Šeks je u nedjelju rekao kako se ‘priča koješta’, da je moguće da bi se predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović moglo “prišiti nešto što bi je moglo kompromitirati”.

Šeks otkriva pozadinu borbe protiv Predsjednice RH: Ovi kojima je dala nogu mogli bi joj nešto prišiti; Bago: Ali i Vama je dala nogu

Facebook Komentari