VIDEO Vruće splitske ulice: Obračun na Bačvicama i nokaut štakom

Na stranici Dnevna doza splitskog nereda objavljen je video obračuna na Bačvicama.

Objavljen je video tučnjave koja se dogodila u petak u Splitu na križanju Prilaza braće Kaliterna i Preradovićeva šetališta, a u kojoj su deblji kraj izvukla tri strana turista.

Policija je toga dana izvijestila da se sve zbilo oko 4.45 sati, a nakon sukoba su trojica stranaca prevezeni u bolnicu u kojoj su dvojici utvrđene lakše tjelesne ozljede, dok je jedan odbio liječničku pomoć.

Neslužbeno se tada moglo čuti da se sa strancima sukobio taksist, a iz videa koji je objavljen vidi se i da nisu radile samo šake. Muškarac sa snimke spomenutu trojicu je udarao -štakom, piše dnevnik.hr.

U kratkom videu vidi se kako muškarac na strance zamahuje štakom, tu i tamo nekoga i pogodi, a sve završava klasičnim nokautom jednog od njih.

?BRLJA TURIZAM?

Nakon tećice evo i nokaut štakom.

Kao što smo rekli kad povećaš radno vrime svake rupe više je alkohola, šta je više alkohola više je s..nja. Šta je više s..nja treba više policije za kontrolirat javni red i mir.

A policija trenutno ne pokriva niti one logične punktove poput Bačvica pa na cesti iznad Bačvica možete zateći i ovakve scene ❤

Petar Škorić malo je do 02h da radi svaka rupa stavimo do 04h, al ne centar nego cili grad. Je.e se tebe dozvoliš kaos i onda su svi odgovorni osim tebe.

Sa strane struke možemo reći kako izbornik Dena unatoč viralnosti ovog poteza nije bio oduševljen. Kako kaže vidljivo je da pri samom zamahu nije korišten puni potencijal, već je štakom zamahnia iz lakta, piše na stranici Dnevna doza splitskog nereda.

Facebook Komentari