Policija rješava smrt mlade studentice u zadarskoj Hitnoj, mladić završio u istražnom zatvoru

Po svemu sudeći, 20-godišnja djevojka koja je prije neki dan preminula u kolima Hitne pomoći u Zadru, umrla je zbog konzumiranja droge.

Naime, tužiteljstvo je naložilo obdukciju njezina tijela kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, a policija je provela izvide. Tijekom tih izvida priveli su 22-godišnjaka, kojeg sada sumnjiče da je 12. lipnja u podstanarskom stanu u Zadru 20-godišnjakinji dao drogu na konzumiranje, a od posljedica te konzumacije, djevojka je preminula 14. lipnja.

Mladić se stoga sumnjiči jer joj je dao drogu na korištenje, ali i zbog nepružanja prve pomoći. On je u subotu ispitan na tužiteljstvu, a slijedi mu i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Zadru.

Tužiteljstvo traži da mu se istražni zatvor odredi zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. Nije priopćeno koju je vrstu droge mladić djevojci dao na uživanje kao ni to je li poznat od ranije po zloporabi droge, piše Večernji.

Kako se doznalo, riječ je o studentici iz Istre koja je živjela u podstanarskom stanu u Ulici bana Josipa Jelačića, u neposrednoj blizini drogerije na Voštarnici.

Mlada djevojka preminula u kolima Hitne pomoći

Facebook Komentari