18 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska U jami dubokoj tri metra pronađen muškarac (84) koji je bez traga...

U jami dubokoj tri metra pronađen muškarac (84) koji je bez traga nestao još u srijedu

Muškarac koji je nestao prije tri dana pronađen je u jednoj jami u mjestu Jadrtovac, potvrđeno je dnevnik.hr-u u PU šibensko-kninskoj.

Prije tri dana, 12. lipnja, u poslijepodnevnim satima bez traga je nestao muškarac star 84 godine. Policija je dan kasnije, u četvrtak, obavijestila javnost da je muškarac otišao iz obiteljske kuće u mjestu Jadrtovac, kod Šibenika, nakon čega je prijavljen njegov nestanak.

Pokrenuta je intenzivna potraga u kojoj su sudjelovali i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja, no rezultata nije bilo.

Neočekivani obrat dogodio se danas oko 19:45 sati, kada ga je u tri metra dubokoj jami u istom mjestu živog pronašao – sumještanin. “Pronašao ga je jedan mještanin u toj jami nakon čega je pozvao Hitnu pomoć, koja je onda obavijestila nas”, kaže za dnevnik.hr Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.

Muškarac je prevezen u šibensku bolnicu, a još se ne znaju detalji o njegovom zdravstvenom stanju. Iz policije kažu da je u trenutku pronalaska bio komunikativan i bez vidljivih znakova nekih ozbiljnijih ozljeda.

Najnovije

Još iz rubrike