Susjed im letvom slomio ruke, 3-godišnjakinja sve gledala: Onaj barba je tukao, mama ne laži me, tukao je tebe, dida i babu

Šezdesetšestogodišnjak koji je prije dva dana drvenom letvom napao 61-godišnjaka, 59-godišnjakinju i 33-godišnju trudnicu danas je pušten da se brani sa slobode.

Policija je protiv napadača u Splitu podignula kaznenu prijavu zbog sumnje u nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Naime, objema ženama je slomljena ruka, dok je muškarcu slomljen prst. Sve se odvilo u prisutnosti dvoje male djece.

Mara Begonja, jedna od napadnutih žena ispričala je što se dogodilo. Nju i njezinu kćer napao je susjed s kojim već duže vrijeme imaju loš odnos. Ona i kćer bile su s djecom na ulici kada ih je susjed napao.

“Mala unučica od tri i pol godine, sinoć me zove kćer i plaču obje, da dijete nikako ne spava jer je doživjelo šok, jer je vidjelo krv. ‘Onaj barba je tuka, mama ne laži me, tuka je tebe, dida i babu’ i nakon toga da on ponovno može biti oslobođen. Ovo je sramota države, ovo je, sramota sudstva, ovo je sramota, ovo je nevjerojatno”, kazala je Mara, piše dnevnik.hr.

Muškarac koji je letvom namlatio trudnicu pred očima djece pušten na slobodu

Facebook Komentari