Predsjednica RH o svojoj kandidaturi: Pa nećemo valjda šest mjeseci samo pričati o izborima, a raditi?

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović prilikom posjeta Rijeci izrekla je svoj stav o isticanju nove kandidature za novi predsjednički mandat.

Upitana je li upravo danas vrijeme za isticanje nove kandidature za predsjednicu Republike, Grabar Kitarović je novinarki uzvratila protupitanjem: “Jel’ vi mislite da je?”

“Gledajte, sve u svoje vrijeme kao što sam rekla, Molim vas, dopustite mi da obnašam svoju dužnost. Pa nećemo valjda šest mjeseci razgovarati o izborima. Mislim da previše govorimo o izborima i izbornim kampanjama u Hrvatskoj. Koncentrirajmo se na ono što je bitno, a to su nova radna mjesta, da mladi ne odlaze iz Hrvatske, da se razvije Rijeka i svi naši gradovi u Hrvatskoj.”, kazala je predsjednica.

Grabar-Kitarović je novinarima kazala kako se potrebno koncetrirati na ono što je bitno. “Ukoliko neprestance razmišljamo o kampanjama, onda nemamo vremena raditi”, kazala je predsjednica okupljenim novinarima.

Na pitanje znači li to da će kandidature biti, samo je pitanje kada, predsjednica je ponovila: “Sve u svoje vrijeme”, prenosi N1.

Facebook Komentari