2.7 C
Zagreb
Naslovnica Sport Službeno je: Boban napušta Fifu

Službeno je: Boban napušta Fifu

Zvonimir Boban napušta Fifu i pridružuje se Milanu, gdje će preuzeti funkciju šefa nogometnih operacija, objavila je krovna svjetska nogometna reprezentacija u priopćenju.

Milan je na svojim stranicama objavio da će Boban preuzeti novu, tek uspostavljenu funkciju. Zadatak će mu biti nadziranje i koordinacija klupskih sportskih aktivnosti na kojima će raditi još direktor Ivan Gazidis i tehnički direktor Paolo Maldini.

Boban je u Fifi radio od 2016. kao posebni savjetnik Giannija Infantina i efektivno je bio drugi čovjek Fife. Sada se vraća u klub čijim članom je bio 10 godina, od 1991. do 2001.

”Jako sam sretan zbog povratka u svoj voljeni Milan. Dat ću doprinos da vratimo klub gdje zaslužuje biti. Milan mora biti vodeći i pobjednički klub, to je prirodno njegovoj povijesti i navijačima”, rekao je Boban za službenu klupsku stranicu. Na kraju poruke zahvalio se Infantinu na zanimljiv način.

“Želio bih zahvaliti predsjedniku Fife Infantinu koji je, iako je ‘interista’, bio pravi prijatelj i razumio je da ne mogu reći ne ovom pozivu.”

Najnovije

Još iz rubrike