Što je to na računu iz Ravelina šokiralo bogate Arape: Evo na što su potrošili ukupno 368.120 kuna

Račun od gotovo 400 tisuća kuna u Dubrovniku, koji je šokirao čak i Mohammeda, sina milijardera Hamdana bina Zayeda Al Nahyana, “procurio” je u javnost i sad se zna što je to naručivalo bogato društvo iz Ujedinjenih Arapskih Emirata pa odbilo platiti i zbog toga umalo završilo na policiji.

Naime, željni provoda, muškarci su sišli s jahte Yas duge 141 metar te se uputili u Dubrovnik i “zakačili” se za Culture Club Revelin – popularni noćni klub u staroj gradskoj jezgri. I tad se dogodila greška…, pišu vijesti.hr.

Jedan od tih VIP uzvanika je tijekom večeri častio zgodne hostese po klubu skupim šampanjcem, uz to je s društvom popio podosta alkoholnih pića pa ostao šokiran kad je vidio konačni iznos od 368.120 kuna na računu!

Najskuplja stavka bio je šampanjac Roederer Cristal Rose vrijedan 130 tisuća kuna, ali nije previše zaostajao Armand de Brignac vrijedan 120 tisuća kuna, kao i još tri boce boce tog šampanjca naplaćene s 48 tisuća, 34.500 i 30 tisuća kuna. Uz to, popila se boca Chivasa od jedne litre za 900 kuna, što je nekako uobičajena cijena za noćne klubove, kao i Dom Perignon od 0,75 litara za tri tisuće kuna.

Shvativši da su nasjeli na najstariji trik plaćanja pića hostesama i(li) djelatnicama noćnog kluba, bogati gosti su se pobunili pa odbili platiti naručeno. Kad se zaprijetilo zvanjem policije, sve je podmireno. Način plaćanja, kako i sam račun pokazuje, bila je kartica.

Inače Mohammed bin Salman je i prije dvije godine bio u Hrvatskoj, a jahtom Yas obišao je cijeli svijet. Očito uživa u plovidbi, a može si to i priuštiuti je bogatstvo njegove obitelji procijenjeno je na desetak milijardi dolara, što se može zahvaliti njegovu ocu, vlasniku više kompanija s oko 50 tisuća zaposlenih.

VIP gosti se zaigrali u poznatom dubrovačkom klubu, ali kad je stigao račun na 375.000 kn, morala je urgirati i policija

Facebook Komentari