Sezonski radnik iz Trebinja napustio Dubrovnik nakon upozorenja kojeg je dobio, evo zbog čega

Sezonskog radnika iz Trebinja u BiH, zaposlenog u jednom dubrovačkom restoranu, navodno je tijekom noći u Dubrovniku napala skupina muškaraca.

Kako doznaje Dubrovački dnevnik, 34-godišnjeg sezonskog radnika, zaposlenog u jednom dubrovačkom restoranu, napala je tijekom noći skupina muškaraca. Identitet napadača nije poznat.

Izvor ovog dubrovačkog portala navodi da je nekoliko muškaraca s ‘fantomkama’ navučenim preko lica dočekalo Trebinjca. Poručili su mu, navode, da ima ima 24 sata da napusti Dubrovnik, što je on i učinio.

Slobodna Dalmacija pak piše da je konobar gorljivi pripadnik Delija i na ruci je imao istetoviran znak pripadnosti toj grupi navijača Crvene zvezde.

Prema saznanju tog lista tetovažu je manje-više uspješno prikrivao zavojem. No, zavoj je u jednom trenutku djelomice skliznuo i otkrio ćirilični natpis “Delije”. Bilo je to dovoljno da navijači jedne domaće navijačke skupine otkriju da je riječ o pripadniku negdašnjeg velikog, ne samo sportskog protivnika i tada su mu dali ultimatum da mora napustiti grad.

Slobodna dalje navodi da nisu istinite glasine da je zaradio ubod nožem ili da su mu pojedinci koji su mu prijetili nosili fantomke.

Trebinjskog konobara spasila je grupica engleskih turista.

Slučaj nije prijavljen Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj i zasad nema detaljnijih informacija o tome je li pokrenuta istraga.

Facebook Komentari