FOTO Vrućina: Ova djevojka iz zagrebačkog tramvaja postala je slavna na internetu, a da možda nije bila ni svjesna zašto

Stranica Slavorum podijelila je fotografiju iz zagrebačkog tramvaja, od milja zvanog “čeh” (tehnički, tip tramvaja Tatra T4). No na slici ne plijene pozornost ni stari tramvaj, ni grafiti, nego djevojka. Majica joj je možda komotna i malo duža, ali i dalje nedovoljno da bi se mogla proglasiti haljinom.

“Riješila je problem jednog tipa vrućine, samo da bi izazvala drugi”, “Ne mošes ni zapjevat danas onu ‘Djevojke u ljetnim haljinama volim’, kad nemaju ljetne haljine”, “Evo, dokaz da i javni prijevoz ima svojih prednosti”,”Evo, selim se u Hrvatsku”, komentari su oduševljenih korisnika, dok je jedna Zagrepčanka bila osobito sarkastična. “Jadna cura, mora se nositi s odvratnim zagrebačkim vrućinama. To je zato što mi u Zagrebu nemamo za hlače”. Bilo je onih kojima su neke druge stvari upadale u oči:

“Zar nitko nije primijetio da ona ide iz šopinga? Pa zar stvarno baš nikakvih akcija trenutačno nema na neke hlače u Pull&Bearu?”, prenosi net.hr.

Facebook Komentari