Vatrogasac pretučen u Supetru Torcidašima: Je li tako teško osuditi napad? Sramite se

Nakon što se o napadu u Supetru na Braču oglasila i Torcida na svom Facebooku, pretučeni vatrogasac DVD-a Supetar Tomo Domančić ostavio im je poruku s kojom su se mnogi složili.

U svojoj objavi Torcida je komentirala potez gradonačelnice Supetra kojim klubu uskraćuje donacije za humanitarni Torcida kup. Oni su kazali da se tu radi samo o prikupljanju ”jeftinih političkih bodova” te da je ”kolektiviziranje krivnje, prije bilo kakvog zakonitog utvrđivanja činjenica, usmjerene na Torcidu Brač nedopustivo i zlonamjerno”.

Ono što je zasmetalo mnogima, a posebno vatrogascu Tomi Domančiću, ozljieđenom u napadu Torcidaša na skupinu ljudi, jest činjenica da se Torcida Brač nije ogradila od napada niti ga osudila, prenosi dnevnik.hr.

”Zašto niste mogli napisati da osuđujete napad, je li? Je li to tako teško? A da ne napominjem da niste spomenuli da je ovaj što mi je slomio nos uhićen u vašim prostorijama. Sramite se”, napisao ima je Domančić u komentaru ispod Facebook objave.

Mnogi su se složili s Domančićem, a jedan je komentator napisao da je jedino što je Torcida Brač trebala ”napraviti jest osuditi i ograditi se od napada. Umjesto toga, napisali ste jeftin politički pamflet”.

Facebook Komentari