Preminuo Radoje Petković, član SDSS-a, koji je pretučen kod Rijeke

Radoje Petković, istaknuti član srpske zajednice, potpredsjednik VSNM Grada Kastva i dugogodišnji član SDSS-a izgubio je bitku za život i podlegao ozljedama dobivenim u brutalnom napadu na Viškovu, objavljeno je na Facebook stranici Vijeća srpske nacionalne manjine Primorsko-goranske županije

Podsjetimo, Petković je brutalno pretučen 24. travnja ispred jednog kafića u Viškovu kraj Rijeke, a riječka policija je kao napadača identificirala Iliju Glavića (48), kojeg Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci sumnjiči za kazneno djelo nanošenja osobito teških tjelesnih ozljeda, piše N1.

Sutkinja istrage na Županijskom sudu u Rijeci odredila mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i utjecaja na svjedoke.

Petković je nakon kratke prepirke sa Glavićem u lokalu krenuo prema svom automobilu, a Glavić ga je sustigao na parkingu i brutalno napao.

Pretučeni predstavnik Srba i dalje u komi: Ovo što mu je Glavić napravio podsjeća na ono što je radio u BiH, a to je premlaćivanje do smrti

Facebook Komentari