2.7 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska U Zadru se priča o napadu na Daruvarca i njegovog brata, policija...

U Zadru se priča o napadu na Daruvarca i njegovog brata, policija istražuje, evo što kaže Daruvarac

Darka Kovačevića Daruvarca u Zadru je oko dva sata ujutro u Kovačkoj ulici na Poluotoku napala veća skupina osoba, a nagađa se da je riječ o pripadnicima navijačke skupine Tornado, piše Zadarski.

Uz Daruvarca, napadnuti su njegov brat i dvojica prijatelja. Gađali su ih čašama i stolicama, a policijska obrada događa još traje. Prema prvim neslužbenim informacijama, ozlijeđenih nema.

Kako piše Zadarski, na društvenim mrežama javili su se svjedoci događaja koji tvrde da se napad dogodio ispred kafića “Theatro”, da je u njemu sudjelovalo više osoba koje su navodno Daruvarca, njegova brata i prijatelje srušili na pod te da je jedna skupina, dok ih je druga napadala, tome davala glasnu podršku.

Policija u sklopu istrage razgovara sa svjedocima i utvrđuje kako je došlo do fizičkog obračuna, a u tome će im pomoći i nadzorne kamere iz obližnjih lokala koje su navodno snimile incident.

Zadarski neslužbeno doznaje da su Daruvarac i njegov brat već razgovarali s policijom te da su zanijekali svoje sudjelovanje u incidentu, odnosno da ni on ni brat nisu bili napadnuti te da cijeli događaj nema veze s njima.

“Točno je da sam bio s prijateljima u gradu, navečer sam popio piće, ali nemam pojma ni o kakvoj tučnjavi. Nitko me nije napao i nisam se ni s kim tukao”, rekao je Daruvarac za 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike