Modrić: Kad nam je bilo teško, navijači su nas vukli naprijed

Hrvatski nogometni reprezentativci složili su se nakon utakmice u Osijeku kako su ispunili zacrtani cilj ostvarivši 2:1 pobjedu nad Walesom.

– Jako važna pobjeda. Rekao sam da nemamo prava više na pogrešku u grupi jer će svaka utakmica biti teška. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, stvorili puno šansi. Kad nam je bilo teško ovaj ambijent bio je nevjerojatan i vukao nas je naprijed. Možemo biti sretni i zadovoljni. Dobro je da smo danas pobijedili i vratili se na pravi, pobjednički put. Treba još odraditi prijateljsku utakmicu s Tunisom i onda se dobro odmoriti i pripremiti za ono što nas čeka drugu sezonu, rekao je kapetan Vatrenih Luka Modrić.

– Više smo nego zadovoljni. Na trenutke smo pokazali super igru. Bio je pad kad smo primili prvi gol. Pokazali smo dobru igru, tri boda su tu. Još moramo odraditi s Tunisom i onda se odmoriti. Zadnjih 15-ak minuta falilo je svježine zbog vremena. Dao sam sav svoj trud da dođem u priliku, ali prilikom završnice osjećao sam nemoć. Zadovoljan sam sa svojom igrom, pristupom, utrčavanjima i igrom cijele momčadi, rekao je Andrej Kramarić, prenosi HRT.

Facebook Komentari