Predsjednik stranke Abeceda demokracije: Ivane, čekamo te raširenih ruku. Ja sam već odlučio da pečemo prase, iako Ivan to ne jede

Stjepan Vujanić, sadašnji predsjednik stranke Abeceda demokracije, oduševljen je najavom povratka Ivana Pernara u tu stranku.

Pernar je, naime, na konferenciji za novinare rekao da ga je kontaktirao predsjednik stranke Abeceda demokracije i ponudio mu mjesto predsjednika, kao i dopustio da stranci promijeni ime.

“Ivane, čekamo te raširenih ruku. Ja sam već odlučio da pečemo prase iako mi je Ivan rekao da on ne jede svinjetinu, bit će za sve ostale koji prelaze s njim i da se malo proveselimo”, rekao je Vujanić za 24 sata.

Nije htio komentirati probleme u Živom zidu, ali je Pernara nahvalio kao poštenog dečka. Potvrdio je da ga čeka i novac i otvorene ruke da radi što hoće.

“Ja se ionako nisam htio kandidirati za predsjednika, neka on preuzme tu funkciju. Mi smo jedna fina ekipa pristojnih i nesvadljivih ljudi i imamo uzrečicu: jedinstvo u mnoštvu. Ivan je čist i pošten dečko i uvjeren sam da ćemo s njim osvojiti mandat u Saboru”, zaključio je Vujanić.

Pernar se obratio javnosti, osniva novu stranku, a možda i preimenuje Abecedu demokracije, ostavlja mogućnost za rješenje problema, a to ovisi o Sinčiću

Facebook Komentari