Dijaloga u Živom zidu nema: Lukanić objasnio što su Pernaru napravili nakon današnjeg istupa

Donedavni glavni tajnik stranke Tihomir Lukanić kazao je da od Pernara u Živi zid nije stigao službeni zahtjev za izlaskom iz stranke. ”Koliko je informacija u javnosti poznato, gospodin Pernar je istupio. Nismo dobili službeni zahtjev, ali nam je i ovo dosta iz javnosti dovoljno da se napravi ispisnica. Kolege u tajništvu su to i učinile”, kazao je Lukanić.

”Ono što je problem, povremeno nam u bliski krug samog vodstva stranke ulaze ljudi. Stječe se dojam ili da oni sami imaju namjere koje nisu u smjeru kako su došli, a ne treba otkloniti mogućnost utjecaja s treće strane”, kaže Lukanić.

O potpisima prikupljenima za referendumsku inicijativu o ukidanju proračunskog financiranja stranaka, koju podržava Živi zid, Lukanić kaže da točan broj prikupljenih potpisa ne zna, ali da potpisa ima dovoljno.

”Potpisi su deponirani kod predstavnika inicijative. Stizali su nam u tjednu odmah nakon završetka sa svih dijelova Hrvatske. U ovom trenu ne znam točan broj. Mi smo javili točan broj koji nam je prijavljen u izbornoj noći. Dobili smo informaciju da smo ih prikupili. Ono što nas trenutno onemogućava da ih uredno sve prebrojimo i složimo su problemi vezani uz stranku”, rekao je Lukanić, prenosi dnevnik.hr.

Facebook Komentari