Veliki obračun među migrantima u Velikoj Kladuši, mlatilo se nekoliko desetina ljudi, ozlijeđeni i policajci

Foto: Ilustracija

U privremenom centru za migrante “Miral” u Polju u Velikoj Kladuši u ranim jutranjim satima u srijedu, 05. lipnja došlo je fizičkog sukoba u kojem je sudjelovalo nekoliko desetina migranata.

U sukobu je ozlijeđeno više osoba, među kojima i trojica policajaca, a oštećena su i policijska vozila. Fizički sukob je trajao nekoliko sati, a na smirivanju situacije bile su angažirane sve raspoložive policijske snage Policijske stanice Velika Kladuša, kao i ispomoć policije iz Cazina, javlja RVK.

Za intervencije jedan policajac bio je prisiljen ispaliti i metak upozorenja u zrak. Nad 20 migranata koji su izazvali sukob vrši se kriminalistička obrada, a šest će biti deportirano s područja USK-a.

Kako neslužbeno saznaje RVK osim ovog sukoba, jutros je među migrantima smještenim u privremenom centru za migrante “Miral” u Polju došlo do novog fizičkog obračuna, ovaj put izvan objekta. Prema informacijama iz Doma zdravlja Velika Kladuša petorici migranata ozlijeđenih u ovom sukobu ukazana je hitna medicinska pomoć i upućeni su u kantonalnu bolnicu “Dr. Irfan Ljubijankić”.

Facebook Komentari