Sinčić se obratio javnosti paralelno s Bunjcem, optužio je njega i Pernara da sve rade zbog novca, moći, koristoljublja…

U isto vrijeme kad je press konferenciju održao suspendirani živozidaš Branimir Bunjac, press konferenciju je održao i Ivan Vilibor Sinčić. Presicu Sinčić nije najavio, održao ju je preko Facebooka.

“S obzirom na novonastalu situaciju u kojoj su dvojica mojih najbližih suradnika, gospodin Branimir Bunjac i Ivan Pernar napravili to što su napravili, i to ne zbog politika, programa i borbe za naše građane, nego bojim se zbog novca, moći, koristoljublja, častohleplja, nemam druge opcije nego ići u raščišćavanje situacije”, poručio je Ivan Vilibor Sinčić u obraćanju uživo putem Facebook stranice Živog zida.

“Ne želim da me se niti u kojem kontekstu ne spominje u smislu uhljebništva, jer odrekao sam se svih privilegija. Nisam uzeo novac za stan koji je Sabor davao, novac za režije koji je Sabor davao, za život i prijevoz. Mogao sam dobiti i povlašteni kredit, ali nisam ga uzeo vweć sam uzeo tržišni. Dakle, odrekao sam se 200.000 kuna privilegija i to su principi kojih želim da se apsolutno svi drže. Međutim bojim se da moji kolege nisu principijelni”, pojasnio je Sinčić.

“Kolege pored mene su mjesecima trpile teror, ucjenjivanja i prijetnje od strane dvojice navedenih kolega. Htio bih najaviti u slijedeća tri mjeseca da će doći do unutarstranačkih izbora u Živom zidu pa neka stranka odluči u kojem smijeru želi ići. Hoće li Živi zid biti stranka ucjenjivača, uhljeba, materijalista, klimavaca i oportunista, protiv čega se borim ili će biti čista i zdrava, onakva za kakvu se od početka zalažem”, naglasio je šef Živog zida.

“Stojim u zaštiti svojih ljudi. To je put na kojem ćemo ustrajati i kojim ćemo ići”, poručio je na kraju Sinčić.

Živi zid je nakon održanog prijenosa uživo na svojoj Facebook stranici, isti prijenos i izbrisao sa svojih stranica, prenosi dnevnik.hr.

Obraćanje je prokomentirao Pernar:

Što mislite zašto su obrisali live odmah nakon objave, je li moguće da im je bilo lakše obrisat objavu nego vaše komentare?

VIDEO Raspad Živog zida: Bunjac otvorio dušu, uz njega stajao Pernar – Čak i o odlasku na kavu odlučivala je Vladimira Palfi; Počinio sam tu žrtvu i ispao magarac

Facebook Komentari