Zbog prijetnji smrću vezanih uz fotografije Tolušića otišao iz RH: Pronašli su ga, ostavili mu poruku da dostavljaju brzo i bezbolno’

Kruno Grlević, koji se našao u središtu afere zbog fotografija ministra Tolušića, kazao nam je prije dva dana kako prijetnje koje prima ne prestaju.

Prvo ih je primio ispod posta koji je objavio na Faceboku, a sada je stigla poruka koja mu je dostavljena ispod vrata hotelske sobe u kojoj se nalazi, pišu vijesti.hr.

Naime, bivši dugogodišnji vođa navijačke udruge Hrvatske nogometne reprezentacije ‘Uvijek vjerni’, Kruno Grlević, napustio je Hrvatsku nakon što je na svom Facebook profilu detaljno opisao što mu se događalo, tko i kada i zbog čega mu je prijetio smrću.

Te prijetnje nije shvatio olako i očito s razlogom. Naime, kako smo već tada utvrdili da oni koji mu prijete znaju da je napustio zemlju, sada su pokazali i da znaju točnu lokaciju gdje je. Naime, na poleđini obavijesti o radu hotelskog restorana, rukom je napisana poruka:

‘Krunoslave, lave naš! Treba li dostava u sobu? Dostavljamo brzo i bezbolno! Pusa’.

Gurlević je za Vijesti.hr kazao: “Ne znam točno kada je poruka ostavljena ispod vrata, ali ja sam je vidio u noći na utorak. Oko dva ujutro”.

Podsjetimo, sve je počelo zbog spornih fotografija ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića na kojima je u društvu prostituke, koje je objavio tjednik Nacional, a za koje se ispostavilo da su fotomontaža. Sporne fotografije tjedniku je, kako je kasnije sam priznao, dostavio upravo Kruno Grlević koji je zbog toga ispitan i u USKOK-u.

Zbog neprestanih prijetnji Grlević je bio prisiljen napustiti Hrvatsku, pišu vijesti.hr.

Zbog Tolušićevih fotografija s prostitutkom napustio Hrvatsku: Ionako sam mrtav čovjek!

Facebook Komentari