Penava o planu Plenkovića i centrale za raspuštanje ogranka: Onima kojima smeta Vukovar mogu samo poručiti da im planovi neće proći

Ad

U HDZ-ovim organizacijama, koje je vodstvo istaknulo kao one koje su znatno podbacile u rezultatima EU izbora – Split, Zagreb, Vukovar – premda je rezultat HDZ-a loš u cijeloj Hrvatskoj, smatraju da neće biti nikakvih sankcija jer Plenković s frontom koja se protiv njega formira i lošim izbornim rezultatom nema snage za obračune i raspuštanja.

Ivan Penava, HDZ-ov gradonačelnik Vukovara, jučer je za Večernji list rekao da je rezultat HDZ-a u Vukovaru iznad prosjeka Hrvatske te da je to dobar rezultat.

– Onaj koji je targetirao Vukovar to ne radi zbog rezultata, nego zato što ne želi jak Vukovar. Tko može raspustiti gradski odbor HDZ-a Vukovara?! Onima kojima smeta Vukovar mogu samo poručiti da im planovi neće proći! HDZ-u je potrebna konsolidacija, ali daleko je to od priče o nekom gubitničkom mentalitetu nakon euroizbora. Već dugo se Vukovar pokušava posvaditi sa središnjicom, ali ništa od toga – rekao je Večernjem Penava.

Facebook Komentari