Dalić nakon Omiša otkrio: Novi problemi za Vatrene, otpala čak trojica igrača

Raspoloženje Zlatka Dalića poslije revijalne utakmice Omiš – Hrvatska bilo je dvojako. Bio je sretan zbog lijepog dočeka kojeg su gledatelji na ušću Cetine priredili njemu i reprezentativcima, ali i zabrinut zbog toga što su se obistinile crne slutnje kako s Ivanom Rakitićem i Antom Rebićem neće biti kraj problemima s ozljedama.

“Imali smo puno problema ovih dana, imamo ih i dalje i moramo to za sedam dana riješiti. Nadam se da ću moći sastaviti dobru ekipu”, izjavio je nakon utakmice Dalić i zatim priopćio:

“Nažalost, osim Rebića, otpali su i Vlašić, Rog i Bradarić koji ne putuju s nama u Rijeku. U nedjelju će nam se priključiti Kovačić, a nakon toga i Lovren, nadajmo se s titulom prvaka Europe.”

Reprezentacija je nakon utakmice u Omišu autobusom otputovala do splitske zračne luke, a onda dalje zrakoplovom do Krka i Opatije – svoje baze za pripremu utakmice Hrvatska – Wales.

“Bit će teško u Osijeku, zahtjevna utakmica, igra se u 15:00, ali imat ćemo pun stadion i očekujem da ćemo dobro odigrati”, zaključio je Dalić.

Livaković: Drago mi je zbog povratka u Dalmaciju
Dominik Livaković je revijalku u Omišu započeo među vratnicama, ali na pitanje tko će braniti protiv Walesa je odgovorio:

“Nemam pojma.”

“Drago mi je što smo se vratili u Dalmaciju, ovo je sigurno poticajna atmosfera uoči Walesa. Treba nam pobjeda tu, nadam se da ćemo ju i ostvariti”, poručio je Livaković, piše gol.hr.

Share This Article