Anka Mrak odbacila ideju o ujedinjenju s HNS-om: Oni su prevaranti

Predsjednica GLAS-a Anka Mrak Taritaš odbacila je neke najave koje stižu iz HNS-a, o opciji ujedinjenja liberalne opcije. Kaže da je poziv smiješan, prenosi N1..

“HNS je najmanje pozvan da poziva bilo koga na bilo kakvo ujedinjenje. Još je vrlo neobično da HNS kaže da će podržati gospodina Zorana Milanovića.

Pa HNS je prevario Zorana Milanovića, a netko tko prevari jedanput prevarit će i drugi i treći put. HNS je taj koji je bio na listi zajedno s Milanovićem, dogovorio izlazak na parlamentarne izbore, prevario Milanovića i otišao s Plenkovićem.”, kaže Anka Mrak Taritaš.

HNS je svoj put rekao kako će ići, oni su ti koji obmanjuju svoje birače jer jednom mogu na jedan način, drugi put na drugi. Svatko tko ide s HNS-om treba biti vrlo oprezan i vidjeti koja će biti budućnost HNS-a, ovdje je očito neka panika apsolutno u pitanju”, smatra Mrak Taritaš.

Ističe da je GLAS nastao jer su rekli da neće ići u koaliciju s HDZ-om i da ne žele varati svoje birače, a nisu htjeli ni prevariti Zorana Milanovića.

“Ostali smo tu gdje jesmo, napravili Amsterdamsku koja je pokazala da zna, hoće i može. Ako Zoran Milanović kaže da će biti kandidat i zatraži podršku svih spremni smo sjesti za stol i razgovarati”, otkrila je.

MIsli da je u HNS-u panika jer traže potencijal za parlamentarne izbore, a nitko neće s njima. “Ako nitko neće s vama onda se morate nuditi. Budućnost HNS-a je nešto o čemu HNS treba voditi računa.”, zaključila je.

Facebook Komentari