Evo što je Milijan Brkić odgovorio na otvorenu kritiku Andreja Plenkovića

Potpredsjednik Sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić našao se danas na meti kritika premijera i šefa HDZ-a Andreja Plenkovića.

Upitan za komentar na medijske napise o izjavama Milijana Brkića, Plenković je rekao da ga nije vidio u ovoj kampanji, da nije pridonio ništa.

Dodao je i da se ne sjeća jučerašnje Brkićeve izjave da ‘narod nije glup te da u HDZ-u trebaju biti ponizni, a ne bahati’.

“Svatko je mogao u HDZ-ovoj kampanji se angažirati i trebao je, oni koji će sada ex post dovesti u pitanje listu nisu zucnuli kad se ona sastavljala. Tvrde da lista nije jednoglasna, a to nije točno”, rekao je.

Brkić: Ne komentiram po medijima

Brkić je na upit da komentira za Hrvatsku danas Plenkovićeve opservacije rekao kako on nema namjeru po medijima komentirati unutarstranačka pitanja.

“Rekao sam jučer na Predsjedništvu sve što sam imao reći i mislio. Nisam, ni ne namjeravam bilo kome slati ni odgovore niti pitanja preko medija, rekao je Brkić za Hrvatsku danas i istaknuo da sve što ima za reći, uvijek kaže “za stolom političke obitelji”.

Bura na Predsjedništvu HDZ-a

Jutarnji i Večernji objavili su kako je iza zatvorenih HDZ-ovih vrata na Predsjedništvu bilo vrlo burno.

Večernji od utorka piše da je Brkić držao govor sedam – osam minuta.

– Krivce ne treba tražiti u crnim labudovima, niti kriviti ljude na terenu, narod nije glup. Ne podcjenjujmo svoj narod, ne budimo bahati i oholi, budimo skromni i ponizni i vratimo se svom narodu, rekao je zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić, prenosi Večernji.

Brkić je nakon što je održao govor otišao s Predsjedništva, piše Večernji.

Brkić je kazao da trebamo biti i samokritični, da je narod rekao svoje, a da se narod ne može lagati – kaže izvor Jutarnjeg.

– Pa ne može narod valjati kad za nas glasa, a kad ne glasa, onda taj isti narod ne valja – navodno je kazao Brkić, piše Jutarnji.

Plenković poprilično oštro o Brkiću, komentirao i potporu predsjedničkom kandidatu

Bura iza zatvorenih vrata u HDZ-u: Plenkoviću svi krivi, Šeksu Crkva i biskupi, Brkić održao žestoki govor i otišao s Predsjedništva

Facebook Komentari