Trostruki ubojica pobjegao u Hrvatsku? Macolom ubio suprugu i njezine roditelje pred maloljetnim sinom

Srbijanska policija traga za 37-godišnjim Goranom Jankovićem. Osumnjičen je da je u petak u Novom Sadu ubio suprugu i njezine roditelje. Srbijanski mediji pretpostavljaju da je iskoristio dobro poznate putove i pobjegao ili se sklonio negdje u Srbiji.

Uhićen srbijanski monstrum koji je macolom smrskao glavu ženi i njezinim roditeljima

Za Goranom Jankovićem, osumnjičenim za trostruko ubojstvo u Novom Sadu prošlog petka, policija je istog dana raspisala tjeralicu. O tome su obaviješteni i svi granični prijelazi.

Intenzivna potjera za njim traje od petka. Novosađanin osumnjičen za svirepo ubojstvo supruge M. J. (32) i njezinih roditelja, B. P. (57) i N. P. (57) pred maloljetnim sinom -– još nije pronađen.

Sve jedinice novosadske policije su već više od 72 sata neprestano na terenu u potrazi za osumnjičenim. Angažiran je i helikopter koji pretražuje područje šire okolice Novog Sada.

Dok traje potraga za Jankovićem, brigu o njegovim maloljetnim sinovima preuzeo je brat ubijene supruge. “On je u obiteljskoj kući njegovih roditelja, gdje se dogodilo ubojstvo, i tamo priprema pogreb. Odlučeno je da, dok ubojica ne bude otkriven, dječaci budu pod nadzorom policije. Stariji dječak bio je svjedok stravičnog ubojstva, a Janković je u već ranije pokušao oteti sinove”, kazao je za Kurir izvor iz istrage.

Nagađa se da je Janković odmah u petak ujutro, poslije ubojstva u Ulici Petefi Šandora u novosadskom naselju Telep, uspio pobjeći izvan grada. Sumnja se i da je pobjegao te se skriva u inozemstvu.

Dobro poznaje granične prijelaze

Jedan od poznanika tragično nastradalog bračnog para i njihove kćerke kazao je da je Janković izvjesno vrijeme, prije nego što je otvorio vulkanizersku radnju, vozio kamion te su mu zbog toga dobro poznati granični prijelazi.

Mediji pretpostavljaju i da je, shvativši što je učinio, negdje na nekom skrovitom mjestu izvršio samoubojstvo. Policija provjerava njegove prijatelje i poznanike u potrazi za eventualnim informacijama gdje bi se Janković mogao skrivati, pišu Novosti.

Zasad nije poznato je li uspio pobjeći automobilom. Od petka je nestao i njegov Golf “dvojka”. Upravo bivši vlasnik tog automobila javio se policiji i kazao da su Janković i on 10. svibnja sredili prijepis automobila. Dogodilo se to nekoliko dana prije nego što je Jankovićeva supruga policiji podnijela prijavu protiv Jankovića zbog nasilja u obitelji.

Janković je nakon prijave svoje supruge dobio zabranu prilaska i komuniciranja, no to ga nije spriječilo da 24. svibnja dođe u kuću supruginih roditelja, gdje se ona sklonila s njihovim maloljetnim sinom, te da ih udarcima macolom u glavu ispred djeteta i ubije.

Janković je otprije poznat policiji, 2016. godine prijavljen je zbog posjedovanja droge i oružja za koje nije imao dozvolu.

Facebook Komentari