Živi zid objavio gdje će komentirati rezultate EU izbora: Diletanti, sektaši, potkapacirani, idioti, debili i neobrazovani klošari…

Sinči će u Bruxelles, a svi drugi će završiti na ulici, uključujući i Pernara koji je medicinski brat..., morat će vratiti svojoj mami..., ne znam što bi inače radio..., u ambulantu..., profesor Bunjac u svoju školu - naglasio je Gordan Stojić

Živi zid odlučio je da neće davati izjave za medije u izbornoj noći, već će to učiniti na svojoj stranici na Facebooku.

Živi zid pojasnio je u objavi na svojoj stranici na Facebooku nakon 18 sati zašto su odlučili da neće u izbornoj noći davati izjave za medije.

U Živom zidu nisu zadovoljni medijskim praćenjem njihove medijske kampanje i nisu htjeli otkriti gdje će pratiti izborne rezultate, izvjestila je reporterka Dnevnika Nove TV Martina Blošec Oblak.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Diletanti, sektaši, potkapacirani, idioti, debili i neobrazovani klošari danas čekaju rezultate bez najobjektivnijih, napoštenijih, najinformiranijih medija.

Naprosto smo zaključili da ove dvije skupine ljudi nikako ne mogu biti u zajedničkom prostoru duže od 10 min.

Mi ćemo svoje izjave prenositi na svojoj stranici, kao što smo i sve konferencije u ovoj dugačkoj kampanji na kojima nam neki od ovih najobjektivnijih nikad nisu bili.

Bojimo se da objektivnost može biti zarazna, ako je pokupimo, koga će vrijeđati do sljedeće izborne noći?”

Facebook Komentari