Amerikancu prisjeo odmor: Šest porcija liganja, šest piva, tri carske salate nevjerojatnih 836 eura

Ogorčeni Amerikanac Francisco Tajeda iz Brooklyna s društvom je došao na odmor na popularni grčki otok Mikonos u Egejskom moru.

Već prvi dan doživjeli su šok kada su odlučili ručati u restoranu DK Oyster koji se nalazi odmah uz plažu. Šest porcija liganja, šest piva, tri carske salate, vodu i sok od rajčice društvo je platilo nevjerojatnih 836 eura, što je oko 6200 kuna.

Ogorčeni Amerikanac fotografiju računa objavio je na stranici Tripadvisor. Jednu porciju lignji je, naime, platio 110 eura, a jednu bocu piva 30 eura, piše Daily Mail.

Platiti na plaži 830 eura za lignje, 6 piva i 3 salate je teška prevara, a osoblje je neljubazno i odbija dati cjenik. Zaobiđite ovo mjesto, to je zamka, napisao je Tajeda koji je dao restoranu najgoru ocjenu na Tripadvisoru.

Inače, restoran smješten na jugu otoka u blizini plaže Platis Gialos, s ukupnom ocjenom od četiri zvjezdice na TripAdvisoru do sada nije imao toliko loše recenzije.

Vlasnik restorana Dimitris Kalamaras navodno im je poručio da uz luksuzno okruženje idu i luksuzne cijene, piše Daily Mail, prenose vijesti.hr.

Facebook Komentari