Maleno selo u orahovačkom kraju u strahu od piromana: Od 10. travnja šest puta su gorjele kuće i gospodarski objekti

Prema informacijama koje je N1 dobio od čitatelja, u orahovačkom naselju Duzluk od 10. travnja šest puta su gorjele kuće i gospodarski objekti.

Požari, svih šest njih, počeli su rano ujutro. Srećom, ni u jednom požaru nema ozlijeđenih, potvrdila je policija za N1.

U pretposljednjem požaru zamalo je stradao čovjek koji je stanovao u kući koja je zapaljena, javlja nam čitatelj. Stotinjak stanovnika sela je u strahu, a policija i lokalna samouprava ih uvjeravaju da se ne trebaju brinuti i strahovati “jer je sve pod kontrolom”, javlja čitatelj.

Što se događa u Duzluku, pokušali smo doznati od tamošnje policije i lokalnih vlasti.

“Posljednja dva požara buknula su u nedjelju ujutro i gorjele su dvije nenaseljene kuće. Policija intenzivno radi na pronalasku počinitelja, kriminalističko istraživanje je u tijeku i očekujemo da ćemo uskoro pronaći osobu ili osobe koje pale objekte u Duzluku”, potvrdio je za N1 glasnogovornik PU Virovitičko-podravske Josip Štajdohar.

Kako doznaje N1, gradonačelnica Ana Marija Petin održala je sastanak s policijom i mjesnim odborom i istraga je u tijeku. Poduzima se sve da bi se mještani opet osjećali sigurno te da bi počinitelj što prije bio otkriven.

Share This Article