Herman Vukušić i Hrvoje Tomasović pokušali su elektronički glasovati na izborima za HLK i nisu uspjeli

Herman Vukušić i Hrvoje Tomasović pokušali su elektronički glasovati na izborima za HLK i nisu uspjeli.

POČELI “IZBORI” U HLK?
NAŽALOST, SVE SMO BILI U PRAVU?

Dan nakon sastanka svih delegacija za predsjednika HLK kod ministra Kujundžića (osim dr. Trpimira Goluže), prošle subote, u Hrvatsku liječničku komoru ministarstvo zdravstva poslalo je nadzor koji je…poljubio vrata!

Dogodila se, znači, nezapamćena stvar u novijoj hrvatskoj povijesti, a to je da se tijelo sa javnim ovlastima, premda pravodobno obaviješteno, ogluši na najavu nadzora upravnog državnog organa!

Stoga je upravni nadzor ministarstva zdravstva u Komori danas, na sramotu svih liječnika koji već duže vrijeme upozoravaju kako je ta institucija postala leglo podobnih i odabranih čiji je primarni interes zaštita svojih nezasluženih privilegija.

A kada je o elektroničkim “izborima” riječ, oni su počeli danas, unatoč zahtjevu četiri od šest kandidata za njihovim ukidanjem!

Izgleda da zahtjev ogromne većine nije uslišen jer na ovako organiziranim izborima glasuju samo “podobni i odabrani”!

Naime, od ranoga jutra na adrese većine Luetićevih protukanditata stižu NA DESETKE obavijesti članova HLK kako im je elektronsko glasanje onemogućeno, o čemu svjedoče i fotografije u privitku ove objave.

Na sve manjkavosti i nelegitimnost ovako organiziranog e-glasovanja dr. Hrvoje Tomasović i ja upozoravamo već mjesecima…..

Mislim da će, kada ovaj cirkus od izbora završi, u Komori biti puno posla za nadležne institucije….., napisao je Vukušić.

Facebook Komentari