Prokockala novac za kućne potrepštine pa prijavila nepostojećeg razbojnika

Ne bi li izbjegla bijes ukućana, 48-godišnjakinja je policiji slagala da je pokradena.

Naime, u četvrtak, 16. svibnja, 48-godišnjakinja je policiji u Sisku prijavila da joj je kao pješakinji oko 14 sati u Novom Selu Palanječkom (grad Sisak) nepoznati počinitelj vozilom prišao s leđa i iznenada, dok je prolazio pokraj nje, istrgnuo joj iz ruke plastičnu vrećicu u kojoj su bili: novčanik s osobnim dokumentima i novcem u papirnatim i kovanim apoenima, mobitel, termoboca i higijenski pribor. Zatim je pobjegao.

Prema njezinoj izjavi, materijalna šteta se procjenjuje na oko 2600 kuna te je zaprimljena kaznena prijava za tešku krađu.

No, policijski službenici proveli su detaljno kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja točnih činjenica. Utvrđeno je da je 48-godišnjakinja prije nego što je prijavila kazneno djelo, svjesno potrošila novac, a kako za to nije imala opravdanja, cijeli je događaj izmislila i lažno ga prijavila policiji.

Zbog toga su policijski službenici podnijeli izvješće Općinskom državnom odvjetništvu.

Kako Vijesti.hr neslužbeno doznaju, žena je više od pola iznosa namijenjenog kućanskim potrepštinama, potrošila – na igre na sreću, prenosi vijesti.hr.

Facebook Komentari