Burna Bandićeva konferencija za medije pred Uljanikom u Puli: Ovo je rezultat deala lokalnih moćnika i svih vlada dosad

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u Puli je, na konferenciji za medije pred Uljanikom, komentirao odluku pazinskog suda da proglasi stečaj pulskog Uljanika.

“Ja da sam gradonačelnik Hrvatske to se ne bi dogodilo. Mislio sam da će zločin nečinjenja prestati, sad sam vidio da ne prestaje. Došao sam”, rekao je Bandić na pitanje zašto nije prije napravio nešto po pitanju Uljanika.

“Institucije pravne države neka rade svoj posao”, poručio je Bandić.

“Dok se bave time tko kuha kavu kod mene, 35 milijardi kuna nema”, kaže Bandić dodajući da je stvar u tome što je 3. maj kao igračka dan Vojku Obersnelu i Zlatku Komadini, a Uljanik Valteru Flegi i Borisu Miletiću koji se ne znaju igrati.

Dok je Bandić razgovarao s novinarima, prišli su im radnici Uljanika predvođeni sindikalistima Borisom Cerovcem i Samirom Hadžićem koji su ga upitali što je spreman da ne propadne sve ovo.

“Znam da vam neće biti drago ovo što ću vam reći, ali sad slušajte što će vam reći Bandić. Ovo je plod deala lokalnih moćnika i svih vlada dosad, a točka na I je ova vlada”, rekao je Bandić.

“Najodgovorniji za ovo je IDS. Ja da sam napravio jedan promil ovoga, bio bih u Remetincu”, rekao je Bandić naglašavajući kako je najveći zločin svih vlada prema Uljaniku nečinjenje. IDS je nazvao HDZ-om na istarski način, a radnicima koji se nisu složili s njim poručio da će doći k sebi…

Facebook Komentari