U zamrzivaču bačenom u skladište pronađeno tijelo žene nestale prije šest godina

Tijelo žene koja je na Floridi nestala prije gotovo šest godina pronađeno je prije dva mjeseca u zamrzivaču u skladištu metalnog otpada, piše Fox News.

Kako piše Fox News, vlasnica skladišta u Margeti Lilian Argueta otvorila je zamrzivač i počela vrištati od straha kad je ugledala tijelo. Kazala je da je najprije mislila da se radi nekoj strašnoj lutki.

Ured medicinskog istražitelja okruga Broward identificirao je tijelo i utvrdio da se radi o 29-godišnjoj Heather Lacey, koja je proglašena nestalom u studenom 2013. godine.

Zamrzivač je pripadao 36-godišnjem Jonathanu Escarzagi, čije je tijelo u veljači ove godine pronađeno u njegovu stanu u već raspadnutom stanju. Škrinja je nakon toga odvezena u skladište otpada u Miamiju.

Zamrzivač nije bio zaključan, kazali su vlasnici skladišta. Otvorili su ga oko mjesec dana nakon Escarzagine smrti i pronašli tijelo žene za kojom se godinama tragalo.

Lacey je bila razvedena majka troje djece. Njezina obitelj otkrila je kako se borila s ovisnosti o drogama, a upala je i u prostituciju, piše CBS News. ”Bila je jako pametna djevojka i mogla je mnogo postići, ali završila je na dnu. Počeli su problemi s drogama i sad smo tu gdje jesmo”, kazala je njezina majka.

Policija ne može iznositi detalje jer je istraga u tijeku, no zasad nije poznato je li Escarzaga povezan sa smrću mlade majke, kao ni jesu li se oni uopće poznavali, prenosi dnevnik.hr.

Facebook Komentari