Pupovac angažirao Ćiru za promotivni spot SDSS-a

Samostalna demokratska srpska stranka, čija je kampanja za europarlamentarne izbore već izazvala brojne reakcije, za svoj novi promotivni spot angažirala je Miroslava Ćiru Blaževića.

“Istina je da smo angažirali Ćiru, a spot je još u izradi”, potvrdio je Jutarnjem listu u utorak predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac i dodao da je to samo jedan od spotova u njihovoj kampanji.

“Nisam snimio spot za SDSS, nisam još. Trebao bih to učiniti za pola sata, dogovorio sam sastanak u Čarliju s njihovim čovjekom, a nakon toga trebali bismo ići u studio”, u povišenom raspoloženju Ćiro Blažević dočekao je u utorak popodne novinarsko pitanje o angažmanu u kampanji SDSS-a za europarlamentarne izbore.

Na pitanje o čemu se u spotu radi, Ćiro je odgovorio: “Radi se o tome da su me oni zvali, a ti znaš da ja volim sve ljude i ne dijelim ih po nacionalnosti, svima sam spreman pomoći. Srbi su me zvali, dok se ovi moji nisu sjetili. Samo ne znam hoće li mi moja publika uzeti za zlo ako se pojavim u SDSS-ovu spotu? Što će reći Plenković?”

A o čemu se radi u spotu, pitali su iz Jutarnjeg Blaževića.

– Nešto vezano za traktore, tamo gdje ima traktora ima i djece… – odgovorio je Ćiro.

Facebook Komentari