Bandić: Ovakva oluja nezabilježena u posljednjih 45 godina otkada sam ja tu

Foto: Radio Sljeme

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić komentirao je stanje u Zagrebu, kojim od sinoć hara olujni vjetar i izaziva mnoge probleme. Gradonačelnik je sazvao koordinaciju hitnih službi.

“Upravo smo završili koordinaciju hitnih službi. Pozivamo naše sugrađane da nam se jave na 0800 818 919. Situacija je pod kontrolom. Mi idemo po prioritetima. 8000 tisuća vatrogasaca je na terenu i proglašen je prvi stupanj pripravnosti”, izjavio je Bandić. Pozvao je sugrađane da ne izlaze na otvoreno ako ne moraju.

“Molimo da se na Sljeme ne ide i nek se pričeka dan-dva za osvajanje vrhova. Otvorenje Floraarta odgađa se do četvrtka jer je potrebno nekoliko dana za sanaciju. Tamo gdje je prekinut tramvajski prijevoz uvedene su autobusne linije. Ovo se događa u Americi svaki drugi dan… Ovakva oluja nezabilježena je u posljednjih 45 godina otkada sam ja tu”, rekao je Bandić za N1.

Na pitanje o informacijama kako je dvoje ozlijeđenih, Bandić je rekao da misli da su to stare informacije.

VIDEO Više od 240 intervencija zbog oluje u Zagrebu, policija poziva Zagrepčane da bez potrebe ne izlaze na otvoreno, ima i ozlijeđenih

Neki taksiji usred nevremena odrali Zagrepčane: Za taj novac mogla sam otići do Zadra i vratiti se

Facebook Komentari